CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

14 November 2010

Exploring the place...

Weekend aritu memandangkan kitorang tak ke mana2...so, bawak la Ziqri main kat playground. Dekat jer ngan tmpt parking keta kitorang.

Hari-hari asik dok tgk tmpt tu tak penah pon nak bawak Ziqri main kat situ. So, kebetulan petang tu nak kuar beli lauk jap, so...kasi chan la Ziqri main sat.


Mula-mula letak tu mcm tak nak duduk. Macam takut2 pon ada gak. Lepas dah lama skit baru ok!


Oh...anak ibu dah besar la...Kaki dah boleh cecah tanah! Ziqri, mcm biasa la...bila nak amek gmbr jer...start la pandang ke lain!


2nd time suruh pose...baru dpt amek gambar nih!

Next time nak bawak dia pi swimming pool plak. Sejak pindah ni tak penah lagi bawak Ziqri mandi pegi swimming pool. Aritu jer la kejap dia pi tgk Aus mandi swimming pool.

Ooo...lagi 1 kan...memandangkan parking kitorang depan tmpt buang sampah...so, agak rajin la jugak pi buang sampah. Tapi kan...yg mengherankan kitorang...everytime buang sampah, sampah kitorang jer yg ada. Tmpt buang sampah tu bersih sentiasa. Sampaikan Mr Hubby dok tny orang lain tak buang sampah ke? Rupa2nya...arini baru dpt tau...dekat every floor ada bilik sampah! Bongok betol! Wakakaka...padan la tak penah tgk org lain buang sampah kat tmpt sampah tu!

6 comments:

K-Addicts said...

kahkah lucu betol.huyo siap ada bilik sampah tu? karen bangat..

comei la ziqri posing camtu...

zahira said...

teh - wakakaka...itu pon sib baek abg long gi wat investigation...kalo tak mau smpai thn depan kitorang buang sampah kat bawah!

Nini D.. said...

wakakakaka....lawak ang ni kak...org xbuang smpah pon ang pelik...

zahira said...

emy - mana la aku tak pelik...asik kitorang jer yg gi buang sampah. takkan punya la ramai org dok kat situ diorg takde buang sampah? ha...kan ke pelik tu...

MOMMY NADIA said...

hehehe..ingtkn rajin buang smph dekat tingkat rumah..kt bawah rupanye...hahahah!
sb kaklong from that side, mesti tk perasan ada bilik kat celah tu..nak gelak jgak!
lepas ni mesti lagik rajin buang smph ek..;)
last weekend bwk Adam pergi swimming, ingt nk ajak Ziqri jgak..tp sb kami turun pkul 9am..takut Ziqri sejuk ;)

zahira said...

nadia - hahaha...kitorang tak tau bilik sampah kat celah tu. ye la...mana nak perasan. patut la aritu ada org tgk kitorang cam pelik jer bawak sampah ke bawah! wakakaka...

last sunday ptg igt nak bawak ziqri g swimming pool tapi dia tido lak. next time la...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails