CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

02 November 2010

Doa selamat sempena pembukaan Ani Sup Utara

Bulan lepas aku ada update dlm FB aku pegi doa selamat sempena pembukaan Ani Sup Utara. Cawangan yg baru bukak ni dekat Saujana Utama Sg Buloh sana. Actually kedai ni cousin Mr Hubby punya.

So, sebelum Ani Sup Utara ni beroperasi, sebagai org Islam, harus la kena buat doa selamat dulu kan? Supaya biznes bertambah maju ;-).


Time ni tgh dok tunggu org masjid datang. Besar itu la kedainya. Nak kata besar sgt pon tak...kecik sgt pon idak...Sedang2 elok la.


Yg dijemputnya pon cuma sedara-mara terdekat sajo. Dan org2 masjid. Kedai dia time ni almost siap. Cuma yg tak siapnya lagi kerusi meja jer. Yg lain2...beres!


Sementara dok tunggu org masjid datang...Kite posing dulu lah ;-). Bukan senang nak suh Ziqri posing cun-cun. Asik tak dok diam jer!


Kat luar kedai...Takde keje aku dok amek gambar sana sini cam ala2 reporter. Reporter tak bertauliah!


Majlis doa selamat bermula. Punya la lapar aku dok tunggu diorang abes baca doa. Mana taknya...dinner makan lambat. Kalo aku tau lambat...aku gi isi perot dulu kat kedai mamak ujung kedai dia ;-).

Kepada tuan punya Ani Sup Utara...semoga biznes anda sukses yea...Kitorang dapat tumpang makan FREE kat sini skali skala, boleh yea? Hehehehe...

Korang berminat nak buat biznes francais? Sediakan jer la duit.

2 comments:

KSWSK said...

bleh ar zack dtg slalu kat cwngan ni...ye dak...

zahira said...

Wa - kalo kebetulan pegi sana boleh la singgah makan...

jauh la nak pegi sana, hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails