CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

29 November 2010

Visiting Fiqhri Iman

Yesterday we went to Puteri Heights, Rawang. Rumah my sister.


We all ke sana nak pi tgk the newborn. Dah nak dekat seminggu lahir, ni baru nak gi tgk baby. Ziqri dah bape ari asik dok sebut2 baby...baby...Ntah sape la yg ajar dia sebut baby...


This is the newborn. Fiqhri Iman. Sgt la halus comel jer. Even berat 3.2kg...tapi rasa mcm dukung Ziqri dulu time baby. Kecik sungguh!


Tak sama mcm abg Aus dulu bulat. Baby Fiqhri ni halus jer! Teringat arwah bapak selalu salah sebut nama Ziqri as Fiqhri!

Lepas ni baby Fiqhri nak balik kampung...

P/S: Utk Cik Teh yg nak tgk gambar baby Fiqhri...ni la dia!

4 comments:

MOMMY NADIA said...

commey nye..
mcm baby girl..kulit halus mulus..putihnye..

K.Eny balik Besut bila?
ingat nk pergi this weekend..
last weekend bz..
hopefully sempat tgk baby Fiqhri ;)

zahira said...

nadia - fiqhri mmg puteh! tak tau la bila dia nak balik Besut. Mak ngan Udin dtg arini. Kalo dia ikut udin balik, ari khamis ni dah balik kg. tapi tak tau la...maybe nadia leh sms Eny tny

K-Addicts said...

tq maklong! ;p lain la latest edition ni. dulu ani ngan aus muka sepeket je sama.

zahira said...

Teh - hor la...hok ni napok lain skit...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails