CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

02 November 2010

Ziqri, Mat Remote

Ziqri mmg suka sgt main ngan remote astro. Kalo nak bagi dia dok diam...bagi jer la remote tu kat dia. Tapi bila remote dah ada kat tangan dia...siap la org lain takde chan nak tgk tv ngan aman!

Jom tgk aksi Ziqri ngan remote astro ;-)....

 
 
 

Once dia dah pegang remote tu, mmg susah la nak amek balik. So, kena pasrah la apa cite yg dia bukak pon...

3 comments:

K-Addicts said...

lucu gmbr last tuh..haha ziqri...adam panggil ziqri=kiki...

zahira said...

teh - hahaha...dia tgk tv sorang2 pastu dia excited sorang2...lawak...lawak...

Nini D.. said...

hahaha...aku rasa kak dia tngah tngok cite mari menari..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails