CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

04 November 2010

Balik Kampung...

Last Thursday...kitorang balik kg. Kg aku ye...Balik kg sempena tahlil utk arwah bapak.

Sebelum memulakan journey yg maha panjang itu...kitorang singgah breakfast dulu kat Nurul Tom Yam Seafood. Lokasi? Dekat sajo ngan umah aku. Kalo dari kedai ni mmg nampak la umah aku tu. Yg lagi tepatnya...bersebelahan ngan SSF Curtain. Haih...sgt teruja aku dok tengok curtain yg tergantung2 itu. Ayah...bila kita nak pi cuci mata kat SSF Curtain ni yea? Hehehehe...


Ziqri ngan tak mandinya, hahaha...Lap lap jer badan dia. Sejuk kan...sian plak nak mandi kan dia. Nak masak air panas aku malas. Oh...nanti nak kena beli water heater la mcm ni ;-P. Bila? Ntah la...hold dulu.


Kitorang breakfast, Ziqri tukang tgk jer la. Dah dia pon bukan makan. Makan skit2 nasi lemak ayahnya suap. Abes la jugak 5, 6 suap.
 

Lepas breakfast, dlm kol 9.30 am baru bertolak. Kali ni kitorang balik ngan my car. Keta ayah rosak (lagi). Sudah lama keta aku tak jln jauh. Dlm hati mmg dok doa so that keta aku tak buat hal. Risau jugak bila keta dah lama tak jln jauh kan...

Jugak berdoa, Ziqri tak muntah!

Alhamdulillah, kami selamat sampai pukul 5.00pm. Ziqri pon tak muntah. Nasib baek la. Kalo tak pening kepala...dah la keta kecik. Kalo dia muntah plak lg haru...Kang semerbak bau!

5 comments:

K-Addicts said...

trademark ziqri=garu kepala.

MOMMY NADIA said...

betul2..tempting sungguh duk tgk SSF tu..
lagilah tiap2 hari tgk sb ngadap rumah..
tp takut nak masuk..
kalau masuk..abis karang ;)

Pink Kouture said...

Olla!!! Looking for exclusive and limited scarf design or shawl?Do visit our blog http://pinkkouture.blogspot.com/ .We do sells inner tudung with awning too.Theres a lot of colours for you can choose!!!If you are interested just drop me an email at pinkouture@gmail.com

Nini D.. said...

rock btol rmbut Ziqri

zahira said...

teh - hahaha...agaknya la kot. ataupon camera shy...asal nak amek gmbr jer nak garu kepala. apada...

nadia - nadia...kalo nak selamat duit mmg jgn masuk...kalo tak mmg abes la kan? cantik2 curtain situ. k long dah berkenan kat 1 langsir ni, hehehe...

Pink kouture - kalo berkenan nanti saya beli yea ;-)

emy - bukan senang nak dpt rambut camtu, hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails