CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

28 November 2010

Balik Kampung

Last weekend we all balik kg. Not my kampung. Mr Hubby kampung lah @ Batu Gajah. Dah lama tak balik pon. Last balik June ritu.


Ni lah umah kampung kat Batu Gajah. Umah lama. Ntah dah berapa puluh tahun agaknya umah ni. Yang pasti, sure umah ni lagi tua dari aku, kahkahkahkah...



Lagi pon...kitorang balik kampung sbb Opah Chu nak sangat tgk Ziqri. Udah lama tak tgk Ziqri katanya (mmg lama la pun).



Lagi 1 tujuan kitorang balik kampung selain dari tgk Opah Chu & Mak Long...sebab ada wedding. Ada 2 wedding on Sunday tuh. Sedara belah my MIL. Dia ajak, aku ikut jer la ;-).


If balik kampung Mr Hubby mmg tak jalan ke mana pon. Duk jer la kat umah tuh. Bila la nak ada chan makan kuey teow Doli yg glemer itu!

Kitorang stay sana sampai Isnin. Isnin baru balik sini. Eh tapi masa nak balik KL tu kan...ada peristiwa yg mencemaskan (& lucu pon ada) berlaku. Apa dia?

Continue next entry la yea...

2 comments:

~aku_najwa~ said...

kuehtiau doli memang fav..sedap!!

zahira said...

~aku_najwa~ - tu yg teringin sgt nak rasa tuh! ramai yg dok kate sedap2 kan? nak la rasa sendiri ;-). Ntah bila la nak dpt merasa...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails