CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

23 November 2010

Sad & happy...

Pepagi sambil dok dlm LRT tuh...bukak la fb. Skali nmpk status Teh (SIL) - papa dia dah passed away. Innalillah...Al-Fatihah utk arwah. Semoga ditempatkan dikalangan org2 yg beriman.

Mmmm...my father passed away on the 5th day of AidilFitri. Papa Teh plak passed away on the 7th day of AidilAdha. Tahun ni mcm rasa ramai plak org2 yg terdekat meninggal! Diharapkan Teh, Ema & family tabah menghadapi dugaan ni. Walaupon aku tak kenal papa personally tapi sbb aku penah kehilangan mmg tiba2 rasa sayu jer...

Ok, enuff sad story. Ni happy story plak. Petang tadi my sis selamat delivered a baby boy. 3.2kg @ Hospital Sg Buloh. Baby boy name Firzan Addin.

Wah...cucu Wa bertambah lagi sorang boy. Skrg sudah ada 4 boys & Tihani will be the only girl (for the time being :-P). Tak dapat nak dibayangkan if semua boys bergabung. Harus gamat umah Wa nanti!

3 comments:

Nini D.. said...

tunggu apa lg kak....cpt la bg ziqri adik!

MOMMY NADIA said...

Kak Eny dah delivered?
pantang sini ke balik besut?

a'a kan..ramai boy lah..
belah che mad pun setakat ni lead by 2 boys..tak tahu yg nak kuar ni ape gender nye plak..hehehe ;)

zahira said...

Emy - cemana nak beranak...asik stress jer, hahaha...

nadia - dia delivered 23hb. pantang kat sini dulu baru balik besut.

tu la...rasanya kaum kerabat kita ni ramai lelaki kan? hahahaha...kalo kumpul suma, sure riuh rendah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails