CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

24 November 2010

Dulu takut...Sekarang tak dah...


Ziqri dulu kalo letak atas motor skit punya meraung. Takut beb!


Tapi skrg dah tak takut dah. Kemain suka if dpt duduk atas motor!

Gambar ni amek masa raya haji aritu. Punya la tak ke mana kan...duk dlm umah...boring2, bawak Ziqri duk atas motor...masuk umah balik...makan2...baring2...tido! What a day!

Raya haji ni kalo tak buat korban mmg tak terasa meriahnya!

7 comments:

Nini D.. said...

mmg btol kak...aku sokong tu...

aida adriana said...

comey....

kswsk said...

raya haji dah mmg sinonim ngan ibadah korban..lau tk bt dia punya feeling tu kurenggg la

zahira said...

Emy - ;-)

Aida - asal k long nak komen kat blog aida tak bley? tekan post comment tapi tak kuar apa pon?

Wa - mmg...kalo tak buat korban rasa cam raya aji tu tak meriah kan?

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

besonyer muto Ziqri..
de lesen tak tu, heheheheh.. =)

MOH KEMBARA said...

Salam Adik, ramainya Mok Muda yg jadi blogger. Cikgu pun dah keliru who's who. Apa2 pun slamt berkenalan. Ni anok sulong ni? Sat nanti dia suka nak pakai motor tu. Cikgu follow ur blog ya, ni balas ziarah awak.

zahira said...

Leily - muto pinjam...muto pakcik sedara dia, hehehe...tumpang posing jap

Moh Kembara - Wslm...Selamat berkenalan. Ni anok sulong la...tu yg dok rajin amek gambar, hehehe...tq cikgu sudi follow blog ambo ;-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails