CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

10 September 2009

Siap sudah!

Akhirnya...Siap jugak baju aku! Tada...


Amacam? Cun tak???


So, is this my baju raya? Actually baju raya tak beli lagi :-P. Our theme color is GREEN...Warna yg Tihani tak suka!

Baju manik ni maybe aku akan pakai masa Mcsa nye wedding nanti :-).

6 comments:

Yours truly said...

amboi cantiknya! raya sakan jugak dia yer

Segenit Puteri Bunian said...

rajinnyer...

zahira said...

Ayeen - hahaha...cantik ke? Ni yg lagi bersemangat nak jahit manik ni :-).

Teh - kalo dah minat tu sure rajinnya...

Hj.Abdul Sukor said...

salam.
woit k.z...bkn men cantek lagi...k.z buat ka? hahaha...
ni bp upah mek nih?
nnt kami nk antar baju kosong kat k.z wat manik cam nih bole ka? :)

kalo k.z balik kg n ade kain2 baru yg bukan maen cantqq lagi..bgtaulah..bp pon harga kami sggp membelinye..hehe...termasuk upah jahit manik skali...(bg support)..huhu


kami

reyna said...

salam.
woit k.z...bkn men cantek lagi...k.z buat ka? hahaha...
ni bp upah mek nih?
nnt kami nk antar baju kosong kat k.z wat manik cam nih bole ka? :)

kalo k.z balik kg n ade kain2 baru yg bukan maen cantqq lagi..bgtaulah..bp pon harga kami sggp membelinye..hehe...termasuk upah jahit manik skali...(bg support)..huhu


kami

zahira said...

reyna - terkejut aku igt sapo lak Hj Abdul Sukor yg bagi komen, hehehe...kalo nak anto boleh jer ;-). Tapi kena anto cepat skit la...aku ni amek masa lama nak siap kan...paham2 jer la ;-). Ko nak beli kain ke? nanti kalo aku beli kain borong aku bgtau ko, ok?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails