CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

30 September 2009

open house


beraya di umah mak ngah


Aku ni masih tak abes lagi beraya. Sejak kawen nih serius...aku raya sebulan! Tak abes2 ngan open hse & sesi beraya umah sedara belah hubby. Itu pon tak suma yg aku pegi. Pegi yg dekat2 jer. Kalo ikutkan sedara-mara hubby yg ada kat sini...sebulan pon tak cukup nak raya!

Kalo nak diikutkan...sgt penat ok! Balik keje gi raya. Weekend...raya lagi. Tapi nak wat cemanakan...Hidup berkeluarga. Ku ikutkan sajo. Time raya ni jer lar nak pegi umah diorang pon. Ari2 lain mana ada kan?

Smlm pegi beraya umah Teh. Mlm ni nak raya umah Pak Long lak. Dia wat kenduri sbb anak dia nak balik US dah. Anak dia dok sana. Fri night, sedara FIL yg dok Klang nak dtg beraya (kat umah PIL lar). Sat, PIL nak wat open house...

Fuh...penuhnya agenda raya aku. Mcm ni ler gayanya...bila nak carik kotak? Bila nak packing barang? Bila nak carik umah????? Bila? Bila? Bila?

2 comments:

sparklemaneh said...

ekekekeke...jenuh la ang jawabnya kak z...

zahira said...

itu ler pasainya...kalo byk duit aku upah org jer buat suma

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails