CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

14 September 2009

Moving Out

Yes...we're moving out. Owner umah yg aku sewa skrg nak dok balik umah dia in Nov. So, kitorang kena pindah! Terpaksa! Ingatkan dah beli umah sendiri baru nak pindah...

So, now...selain sebok ngan persiapan raya...kitorang laki bini dok sebok cari umah. Udah ler bulan depan nak gi Langkawi. Isshhh...jgn lar tak jadi g Langkawi nih. Baru first time nak pegi nih, huhuhuhu...

Disebabkan next month aku sebok nak kemas brg pindah...dimaklumkan bahawa aku TIDAK mengalu-alukan kedatangan sesapa ke umah aku utk beraya. Harap maklum yea.

Kalo nak dtg, tunggu aku dah pindah. Lepas raya aji boleh lar, :-).

2 comments:

Segenit Puteri Bunian said...

hoh?! Senang² camtu je owner nak balik umah dia? dia tak bagi notis 2,3 bulan ke? aiseh..memang kalut la nak cari umah lain. nak cari baju pun susah, inikan pulak rumah nak sewa!

good luck then!

zahira said...

Teh - nak wat cemana...kontrak pon dah exp...so, ikut jer lar...mmg lps raya nih kena pulun carik umah & kemas brg

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails