CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

24 June 2010

Berita Hangat!!!

Rasanya this week...semua org dok "hangat" cite pasal KCT 1 ;-). Sape yg tatau cerita boleh la baca kat Berita Harian.

Mmmm...kalo dah byk duitkan...semua boleh dibeli. So, apa la yg nak diherankan if Datuk K beli KCT 1 dgn harga RM66550! Sememangnya dia mampu!

Lain la aku ni kan...Igt dulu masa aku beli kereta, bapak ku suruh beli nombor. Dia suruh beli nombor 849 or 8849. Katanya biar sama ngan keta dia. Tapi aku ni dah la tak berduit. Duit pon cukup2 jer bayar downpayment! Tapi duit beli kereta itu adalah 100% my own money! Duit hasil titik peluh tuh. Fuh! Bangga seh ;-). Lagi pulak, aku beli pon Atos saja. Bukannya BMW, Honda ke apa. Tak payah la nak beria beli nombor kan ;-P.

Tapikan...IF la aku ada duit...nombor yg aku nak beli - 63, 6363, 6336, 3663 or 3636 ;-). Rasa-rasa korang berapa la agaknya nombor tu yea?

Teringin nak tau sape la pemilik no TAH 1 & BAB 1, wakakaka....Berapa la pulak rege plat no tuh!

4 comments:

Nini D.. said...

wakakakak... TAH 1 eh?... TAH 1 aku xde kak..tapi TAH 2574 aku ada la...

zahira said...

emy - nasib baik la keta ko bukan TAH 1. kalo x...hahaha...mesti segan nak mention ;-P

MOMMY NADIA said...

ye ke..tktau cite plak..
sayang benor datuk K kat kak ct tu,,
mmg nadia pun paling kuat amik no yg byr RM200...

tp tu kira tak mahal lagi kan..
kt trg paling mahal TAN 1 owned by chinese...RM200k ++..
TAH 1 pun chinese..

zahira said...

nadia - ha...mmg no yg biasa2 jer takde la mahal mana kan...tapi if no yg cantik2 tu mahal giler! tapi mmg tak leh challenge lagi no TAN yg org sanggup bid sampai 200K tuh!

sgt beruntung CT tuh kan?? ooo...TAH 1 chinese yg punya ke? selalu nmpk keta waja plat number MAF14. org kata Azhar sulaiman punya ;-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails