CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

30 May 2010

2 years...


It's our anniversary today. Anniversary yg ke 2 (kejap jer dah 2 thn). And it's a long way to go.

Dah 2 thn jadik bini org.
2 thn jadik menantu.
Baru setahun jadik ibu ;-).

Dah 2 tahun suka, duka, manis, pahit, masam...susah, senang...(Mana ada perkahwinan yg takde cabaran...terima dgn redha ;-)).

Anniversary celebration??? Kalo thn lepas, arini aku still kat hospital lagi. Baru 5 hari bersalinkan Ziqri.

Arini...tak tau la nak celebrate kat mana...Mr Hubby pegi main bola. Ada pertandingan football. Mlm pulak keje. Lg pon Mr Hubby bukan jenis yg romantik. Candle light dinner tu tak payah la nak berharap sgt. Hadiah pon...nan ado. Mr hubby ni jenis yg aku kena mintak. Dia nak buat surprise2...tak payah la nak tunggu...Mmg tak ada la.

Harapan aku, semoga perkahwinan kami kekal bahagia ke akhir hayat ;-).

7 comments:

MOMMY NADIA said...

happy 2nd anniversary..
boleh tak kata semua engineers mmg tak romantik..for them..kalu nk pape..better bgtau..harap nk dpt suprise..mmm..jarang2!!
hehehe...kalau ada pun mungkin segelintir..
jgn lupa post entry b'day Ziqri!

K-Addicts said...

congrats!!!hehe..suamimu samalah seperti suamiku..

zahira said...

nadia - tq...:-). hahaha...agaknya la.
entry b'day ziqri dah schedule utk esok.

teh - tq...nmpknya serumpun la kite ;-)

fifi said...

congrats ja...
long way to go..

zahira said...

fidah - thanks...yes, it's a long way to go...

mrs adam said...

hepi 2nd anniversary.emm macam sama je ngan saya nak hadiah kena mintak ngan husband.hehe.apa2 pun yg penting bahagia.

zahira said...

mrs adam - tq for dropping by ;-). tak sangka plak ramai jugak yg sepesen ngan husbandku, hehehe...
takpe la kan...yg penting bahagia.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails