CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

29 June 2010

Alat bantuan iron baju

Korang rajin tak iron baju? Rasa tensi tak nak iron baju?

Mmmm...aku bab-bab nak iron baju ni la yg paling malas skali. Especially bila iron baju yg kedut seribu!

Pastu nak kena spray air...sampai berasap2 la nak bagi tegang. Pastu kat satu2 tempat tu nak kena iron berkali2! Penat weh! Sebab tu la aku tak penah iron baju sekali utk seminggu terus! Sanggup iron baju every day. Penat wo nak iron baju utk 1 week terus!

Tapi skrg...problem aku dah setel. Tak payah lagi nak spray air...tak payah lagi nak iron baju lama2!

Ni la alat bantuan iron baju aku...

gambar google ;-)

KIWI Kleen fabric starch. Mmg best! Spray jer kat atas pakaian...gosok. Terus licin baju. Iron baju pon tak amek masa lama ;-).

Product ni boleh beli kat Guardian. Harga RM7.30.

Ok, sekian saja...pesanan iklan tak berbayar dari saya. Tak percaya boleh try sendiri ;-).

2 comments:

K-Addicts said...

oh me dah lama pakai ni setelah disyorkan oleh mama ayeen (bukan this particular brand la)..memang kalu takde ni meroyan jugak surirumah pun! baju + suar keje udin tu me gosok untuk seminggu terus.hehe.

my tips, tiap kali nak spray tuh kena shake betul2.kalu tak, nanti jadi berbekas tompok macam myk kat tempat spray tuh. specially dekat2 nak abih tin tuh. tompok tu akan hilang, tapi kena basuh sekali lagi la.

zahira said...

teh - before this mmg tak penah guna produk nih. actually beli dah lama. since last year. baru jer nak share ;-). b4 this if nak iron baju selalu spray ngan air or febreeze. tp letih jugok iron. dah pakai kiwi kleen ni baru lah best skit.

selalu lupa nak shake b4 guna, hahaha...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails