CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

30 June 2010

Shopping apa???

Ok...continue HCM story...Hahhaaha...tak abes2 lagi! Mesti korang nak tau kan...apa yg boleh dishopping kat sana???

Dekat sana...korang boleh shopping bag...


Kitorang dtg kedai ni sampai 3, 4 kali! Hahaha...tak abes2 borong kat sini. Beli Deuter bag, beli kipling la...beli cap sampai 5! Oh...itu utk souvenir skali ;-). Beli Nike stoking lagi...Senyum jer org kedai tu tgk kitorang. My sis sempat lagik rembat samsonite luggage! Murah seh!


Lepas tu dtg sini plak. Shopping baju raya! Ye...kami 3 beranak sudah ada baju raya sedondon. Me siap baju kurung bling bling lagi. Suka!


Dekat sini baju kurung, jubah yg ada manik bling2 tu sgt la murah! Mmg rambang mata dibuatnya! Aku jugak beli 3 pasang jubah bling2 utk my mom, MIL & makcik. Kitorang spent kat sini USD98. Dlm RM319 jer...If beli kat Malaysia, the price will be doubled! Kat sini jugak ada jual telekung.



Aku jugak beli cotton. Puas ati sgt dpt borong cotton. Aku beli 7 psg cotton! 4 psg dah anta pi jahit baju kurung. Tu pon upah jahit dah RM200. Kalo anta lagi 3 pasang tambah lagi RM150. Tempah baju kurung jer dah RM350! Mati la. Ni yg terasa nak pi kelas menjahit nih!

Kalo ikutkan hati mmg byk lagi nak beli, tapi...sedar diri duit bawak sikit. Kang ada plak yg tak balik, hahaha...

4 comments:

Nini D.. said...

hahaha...kemain byk ko borong kak!

zahira said...

emy - muahahaha...ala, bukan selalu aku boring. dah alang2 pegi sana murahkan...beli la.

MOMMY NADIA said...

hehehehe...susah betoi nk buka blog kaklong skrang..at my offc la ;)
asyik hang aje..

btw..love cotton so much..;)
best betol shopp' ek ..

zahira said...

nadia - ooo...ye ke asik hang jer? agaknya dah "berat" sgt blog tu, hehehe...

mmg skrg suka pakai cotton especially skrg panas. serap peluh skit. mmg giler tgk cotton kat sana. english cotton dia lawa2...duit jer yg tak cukup, heheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails