CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

24 September 2008

balik raya

Tinggal lagi seminggu jer kita nak raya...Wah...I really miss this house! This is my parents house dekat Terengganu. Dah 4 months aku tak balik kampung. To be specific, lepas kawen. Kalo dulu asik cuti balik kg jer...Skrg susah skit lar...Tambah lak aku nye cuti pon takde sgt. Huhuhu...



Raya tahun ni aku raya belah my hubby's side dulu. After solat raya baru balik kg aku. Tu pon tak lar lama. Sampai Sat or Sun jer sbb aku cuti 1 hari jer...Dlm sejarah nih aku amik cuti raya sikit. Kalo tak...seminggu tu confirm. Budak2 ofis pon tau aku kalo balik kg mesti lama! This is my 2nd raya aku takde ngan family on the first of hari raya. First time aku raya kat Singapore. Lagi tak best! Takde sedara-mara...Kat sana raya pon cam tak raya. Raya pertama tu aku siap jln2 kat Orchard Rd lagi...Ye lah...beraya without family kan...mcm tu lar. Baju raya pon tak dak time tu, hhuhuhu...

1 comment:

tehcomel said...

blk jgn xblk...jgn lupa duit raya adam..sbb adam skang da pandai slm kokot duit..hahaha...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails