CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

29 September 2008

buka puasa ke 26

Pada mulanya team kitorg dah plan nak buka puasa sama2 on that day. Tapi bila smpi masanya...drpd 1 team tinggallah 3 org jer yg boleh pegi termasuk aku. Hampeh betol la diorg ni...


left: nurul, melisa

Pada mulanya we all plan nak berbuka di Cozy Corner tapi sbb 3 org jer yg pegi so we all decide to buka puasa at KLCC jer lah...Kitorg makan kat sini...


Ramai jugak org berbuka kat sini. Kol 6pm kitorg dah kena beratur utk booked tmpt. Masa smpi kat situ, beratur dah pnjg. Sib baik lar dpt jugak tmpt.

Inilah yg aku makan utk buka puasa aritu. Grilled chicken. Mmg kenyang betol la...Lepas dah abis makan...jenjalan lar jap kat KLCC tu. Kol 9.30pm aku pon balik lar umah...Sian my hubby sorg2 kat umah ;-).

2 comments:

baning said...

Aku cuba komen lagi hari ni.
Berjayakah aku ..... ?
By the way , kekadang kita kena gak compare diri dgn orang lain, tapi biarlah positif tujuannya.

baning said...

Berjaya! Yeeha!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails