CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

30 September 2008

Mmmmm...

Esok dah raya & I'm still here WORKING! Ya Allah...mcm tak percaya jer aku tak CUTI. Mmg tak penah jadi kat aku esok RAYA aku keje lagi. Ish...Ish...Ish...

Arini pon dtg keje wat syarat jer.Tak kuasa aku nak keje beria2. Dah takde mood OK! Tadi dtg ofis pon jln clear jer...Itu menunjukkan...semua org dah CUTI, warrrggghhh...

Nak tau tak...Smlm balik keje aku kena tahan ngan POLIS. Hampir2 lar nak kena SAMAN! Aku kena tahan lepas roundabout nak ke Terminal 3. Yg bestnya aku boleh tny POLIS tu apa salah aku, hehehe...Nak tau apa salah aku? USE HANDPHONE WHILE DRIVING. Ciss! Nmpk aje POLIS tu. Mana ntah diorg nyorok.

POLIS tu siap bebel kat aku dia kata tau tak bahaya guna handphone smbl drive. Bla...bla...bla...Aku jwb lar balik nak wat camana dah husband tepon. Pastu boleh lak dia ckp "A'ah erk, kalo tak jawab nanti abg merajuk lak". Hehehe...pandai2 jer POLIS ni.

POLIS tu siap tanya aku nak kena SAMAN ke tak? Eh...boleh lak camtu...Aku jawab apa tau..."KALO ENCIK NAK SAMAN, SAMAN JER LA". Hehehe...best tak jawapan aku? Tapi akhirnya POLIS tu lepaskan jugak aku...Best giler POLIS ni! Aku pon blah lar dgn senyum lebar...Ye lar, kalo kena SAMAN, terbang duit aku RM300!

2 comments:

<< jeff >> said...

>> salam aidilfitri buat semua...
>> moga bahagia di hari mulia...
>> maaf bermaafan sesama kita...
>> tanda ingatan mekar sentiasa....

Mohd Azhari Azizan said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri,,,,,Maaf Zahir dan Batin,,,,,

Mohd Azhari, Rafizah dan Muammar......
Northern Fotopages

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails