CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

04 April 2011

Tutti Frutti & Laman Seri

Last Saturday...kitorang dah bersiap2 nak pegi visit MommyNadia dekat UMSC. Nasib baik la terjumpa Mimi masa kat bawah umah. Katanya MommyNadia dah discharged. Alang-alang dah pakai cun-cun takkan la nak naik umah balik kan? So, kitorang pon men"jalan"kan diri pi T&T Freshmart beli ikan. Lepas beli ikan bukannya nak balik umah masak! Boleh la plak nak pi carik mamak for dinner! Hahahaha...

Mr Hubby nak tapau makan kat Restoran Rafi kat Seksyen 13. So, dah alang2 ke sana, kitorang singgah la Laman Seri.

Before pegi tapau makan for dinner, kita singgah dulu Tutti Frutti kat Laman Seri.


First time try makan Tutti Frutti nih.


Ini pon dah RM19.60! Mahal weh Tutti Frutti nih! Sib baik tak letak semua benda yg ada kat situ. Kalo tak mau la cecah RM30!


Sedap gak Tutti Frutti nih. Tapi takleh la makan selalu. Mahal!


Ziqri memberontak sebab tak kasik dia main Tutti Frutti. Dia bukan nak makan. Nak buat main! So, tak nak bagi dia menangis...kitorang tawaf la area Laman Seri tuh.


Cantik & bersih tempatnya. Ramai gak nampak org dok amek2 gambar.


Kat sini ada air pancut. Tepat 7.00 pm air pancut keluar! Nasib baik Ziqri tak main2 kat situ time tu. Kalo tak...kuyup!


Lepas dah puas amek gambar, kitorang balik ke tujuan asal. Tapau dinner. Plannya nak tapau kat Rafi tapi bila dah nampak Lagenda 17 bukak, terus la singgah sana tapau nasik ayam. Tercapai jugak nak makan kat Lagenda 17 ;). Dari aritu pegi asik tutup jer.

3 comments:

KSWSK said...

dia caj pakai berat kan..wa aritu pun g situ semata2 nak rasa apa la yg sedap sgt eskrem tu..tu pun kena dlm 17 hengget...

Yours truly said...

zahira, one of my wish list nk merasa tutti fruity nih!! hahahaha :D

zahira said...

Wa - a'a. tapi tak sangka la plak benda yg kite igt tak berat tu skali bayar belas2 ringgit! sib abek sedap!

Ayeen - hahaha...wishlist tu senang jer nak dpt. cuma kat KT jer takde, kan? aritu i makan red velvet ngan vanilla. red velvet tu sedap!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails