CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

10 April 2011

Aussino GP Sale: Indah Khabar Dari Rupa!!!


 Anyone going to this Sale? How do you find it?

Aku pon pegi gak smlm. Gigih tu lepas Maghrib pegi IPC Shopping Centre! Mmg semata-mata gi sana nak pegi Aussino sale nih. Almaklum lah...udah bape tahun tak membeli bedsheet. Rasanya sejak kawen belom penah beli bedsheet lagi kot. Dok pakai jer hadiah kawen yg org bagi. Giler ah! It's almost 3 years! Lama tuh!

Tapikan...adeh...kadang2 sale ni tak tau la nak percaya or not. Mmg la masuk Aussino tu penuh duk gantung 50%, 40%, 60%! Hati berbunga2 la masuk tgk cam byknya diskaun! Skalikan...yg diskaun 60%, 50% tu semuanya bedsheet yg original price ratus2! so if bagi diskaun 50% pon rege tetap ratus gak! Takkan la aku nak belikan?

Pegi la carik bedsheet yg my sis dok ckp rege RM29.90...tak jumpa! Pegi kat tempat yg value buy pon paling murah RM39.90. Itu pon untuk single bedsheet! Value buy untuk queen & king size pon mahal! Haiyo! Ke dah abes org borong? Ntah lah.

Sia-sia jer pegi sana smlm! Sudahnya pusing2 IPC, makan A&W balik. Dah la pegi A&W konon2nya nak makan ayam. Ayam plak abes! Aduyai...time aku nak semuanya takde! Sgt tak best keluar if apa yg dihajati tak dapat!

Masa kat A&W tu nmpk sorang mamat Cina ni dok pegang kotak Sony CD/DVD Writer RM65 jer. Cam murahkan? So, kitorang pon pegi la carik kat Sony takde. Masuk Harvey Norman pon takde jugak. Kat mana la mamat tu beli agaknya? Nak ke Ikea beli barang malas plak nak mengangkut sbb kitorang parking kat IPC!

So, smlm balik la kitorang ngan takde beli apa! Kalo tau, baik dok umah tgk konsert AF. Sejak AF start ni, aku belum penah lagi tengok konsert bebudak AF! Best ke?

3 comments:

MOMMY NADIA said...

hehehe..Nadia pun dah lama tak shopp' ausinno..specially beli bedsheet..
kalau bedsheet kan..lately ni Nadia suka beli Elle..bila sale sgt murah!

tp Ausinno kalau shopp' towel mmg best..last aritu pergi warehouse sale kat seksyen19..berbaloi2!!

KSWSK said...

antara tips tuk warehouse sale ni..mesti kena pegi on the 1st day..lau pegi ujung2 mmg pyh sket la nak dpt brg yg elok

zahira said...

nadia - k long tak penah lagi beli brand Elle. Kadang tuh if takdok Aussino gi beli Akemi. Best gak. Cotton.

Selalu if ada warehouse sale Aussino tak berkesempatan nak pegi.

Wa - 1st day nya ari jumaat. keje susah skit la nak gi. kalo nak gi jugak...kena amek coti!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails