CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

26 April 2011

It's redemption time!

Finally...setelah dgn gigihnya dok kumpul scoop Wyeth Ziqri...I can now redeem an item :)


Org sibuk dok kira scoop...dia pon sibuk sama dok kacau. Amek scoop tu masukkan dlm besen, main masak-masak, uolls!
*ni ada potensi masuk Junior Masterchef!


Semuanya ada 55 scoops = 550 points. Dlm akaun ada 100 points. So, total I have 650 points. Actually byk gak item yg aku leh redeem ngan points sebanyak tuh.

Tapi aku dah target 1 item ni. Mmg selama ni pon dok gigih kumpul scoop sbb nak redeem benda tu la. Nak tau apa dia? Flask utk air panas Ziqri ;).

Esok lusa buleh la courier scoop Ziqri nih.

Ohhh...baru teringat, dah almost 2 months aku anta form utk redeem barang Huggies. Ntah bila la agaknya baru dpt barang nih.

2 comments:

MOMMY NADIA said...

Ziqri ada talent jadik chef!

btw, huggies tu penipu lah kaklong..
nadia hntr 3 set forms tau..aleh2 dpt satu jer..2 lagik diorang burn gtu aje lah kut!...geram!!
ingat nak call complaint..tapi tak dan lagik!
cuba kaklong call follow up ;)

zahira said...

Nadia - ye ke tipu? mmm...kalo betol penipu penat jer kumpul. sib baik mmg ziqri pakai huggies. Nak call tak ingat la plak bila anta form tuh...

tapikan...dulu k long ada masuk contest huggies...tak menang pon tapi tak kesah lah...tapikan, yg herannya...takde dgr pon sape yg menang contest tuh. kat dlm website pon tak announce. musykil...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails