CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

13 May 2010

On Mother's Day: Part 2

Lepas tgk wayang kami ke Puchong. Pegi carik kedai lampu. Kata kat situ ada sale sempena opening kedai. Saja la pegi tgk kan...Kot la ada yg murah boleh beli skali. Ok, jom jamu mata tgk lampu ;-).


Kedai ni ada 3 tingkat. Kat level bawah byk lampu2 kristal, lampu toilet, stand lamp. Mmg semuanya cantik2 la.


Dekat level 2 plak byk lampu2 style bali & jepun. Kebanyakkannya style kayu ukir2 la.


Dekat level 2 jugak ada mcm2 jenis shower & kepala paip. Water heater pon ada.


Ni plak kat level 3. Mcm2 jenis lampu ada. Kat level 3 ni byk yg murah2 ;-). Cantik2 lampunya. Sakit sakit tengkuk aku dok dongak nak pilih lampu!


Level 3 jugak ada mcm2 jenis kipas.


Cantik jugak kipas ni tapi color tak menarik.


Cuba teka apa ni? Ni adalah kipas ye. Menarik...


Lepas abes satu kedai pusing...inilah pilihan kami. Lampu dlm bulatan tu. Murah jer. RM69. Beli 2 for our living hall. Dan jugak beli lampu toilet. RM55.

Sgt excited nak masuk umah baru. Tak sabarnya ;-).

3 comments:

Nini dear.. said...

amboi...kemain santeq2 lampu yg ada...berpinau mataku :)

K-Addicts said...

udin tak kasi beli awal sebab dia cakap, nak psg lambat lagi tggu umah siap. tapi waranty dah start..

zahira said...

emy - mata aku pon berpinar. lagi berpinar tgk regenya ;-)....

teh - nak dekat masuk umah nanti beli la. lgpon tatau lg bape byk light nak kena belikan... warranty apa yg dah start?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails