CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

04 May 2010

I am busy planning...

...for our trip next month ;-).

Hotel dah booked.

Now I'm compiling my notes. Info suma dah ada. Nak arrange bagi cantik. Senang nak refer nanti.

Also busy looking for info for next year trip. Insyaallah...we're planning to go to

*
*
*

 Universal Studio Singapore

Sape nak ikut??? ;-)

6 comments:

Nini dear.. said...

teman nk ikot!!!!!!

zahira said...

emy - series ke ko nak ikut? if betol...nanti kite plan sama2. save money now. lgpon untung skit pegi next yr. free tiket for kids below 3! hehehe...

MOMMY NADIA said...

wah bestny tgk kaklong and kak eny tgh plan jalan2..
nadia plan this year nak jalan2,tp macam tak sempat,sb tak well plan plus this year nak abiskan master terbengkalai dah lama tu..

hopefully next year bolehlah bawak adam jalan2..
tp tulah nak kena amik petua kak eny bawak Aus naik flite..
Adam last naik flight umur 5bulan..kalau naik skrang takut dia buat show aje dlm flight tu..
skrang ni pun tgh nak latih dia for local journey..balik trg ke..jgn buat dia terkejjut nanti...

btw, macam best jgak kan g s'pore..;)

zahira said...

nadia - ziqri pon tak penah lagi naik flite. ni first time la dia nak naik. hopefully dia boleh lar dok diam. journey is abt 1 hr 50 mins...huhuhu...lama gak tu, takut dia tak duduk diam!

nak jln jauh ni kena well plan. nak kena save duit...carik info suma dulu kan...takde lar gi sana tak tau apa2...

jom lar pegi s'pore. mmg sengaja plan nak gi sana bawak ziqri masuk universal studio tuh...plan nak gi s'pore jln2 tmpt budak2 la...;-). asik pegi shopping jer kan...budak sure boring. lgpon next yr dia dah 2 yrs seronok la skit nak bawak dia jln2 ;-).

faerni said...

hahaha... aus trip lam flight, DISASTER big time!!! masa ke jkt pepagi hening he slept. On the way back jkt-kl, he was crying like nobody business. tgh hari... meraung melalak.. nasib baik naik mas. so stewardess bagi mainan segala.. i let him crawl on the aisle... hahaha... pastu FA cecepat bawa makanan.. after that dia ok.. malu i!!! bukan gi sana 3 jam ke? 3 jam arrr bukan 1 jam 50 minit...

aku nak gi gak universal studio

zahira said...

eny - 1 jam 50 minit lar...aku dah check

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails