CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

23 May 2010

Makan-makan with officemate

Hari Jumaat team aku ada makan-makan. Mkn free lagi ;-). Kali ni kitorang pegi makan kat sini...


Manhattan Fish Market dekat Mid Valley. Itu jer la yg paling dekat ngan ofis aku kan...


The deco...Cantik jugak Manhattan Fish Mid Valley ni if nak di compare kan dgn Manhattan Fish Market dekat Subang Parade or Sunway Pyramid.



Aku order seafood platter for 2. This set comes with 2 soups of the day & 2 drinks. Harga RM49.00. Kenyang makan. Tak abes pon.



Soup of the day yg tak sedap. Personally aku tak berapa suka sgt lar food kat sini. Nak kata tak sedap tak jugak. Nak kata sedap sgt pon tak jugak ;-).

Tapi dah org belanja kan...makan jer la. Next quarter makan-makan tak tau la ke mana plak.

2 comments:

MOMMY NADIA said...

nadia n hubby suka manhattan fish!
love the platter..tp soup dia mmg tak sedap ..heheh :)

zahira said...

nadia - platter dia ok la jugak tp sup dia mmg tak sedap! sedap lg sup pizza...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails