CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

16 May 2010

On Mother's Day: Part 3

Mother's Day kali ni mmg full program aku ;-). Belah mlmnya pulak Uncle Id belanja kitorang dinner kat UiTM Hotel Shah Alam. Kali ni ramai yg dijemput. Semua adik-beradiknya & anak-anak mereka serta menantu ;-). Semuanya dlm 29 org.


Kecik jer rupanya cafe UiTM Hotel ni. Udah ler nak ke cafe tu tangga skit punya tinggi. Kitorang yg bawak stroller ni terpaksa la angkut Ziqri ngan stroller bawak naik atas.

Makanan kat sini boleh tahan la. Ada yg best ada yg tak best.


Lepas kenyang perut masing2 dok sibuk borak-borak la. The whole place tu booked by us. Jadik buat cam umah sendiri la ;-). Mcm2 cerita la kuar kan...Udah makcik2 jumpa. Aku tukang dengar saja. Nyampuk skit2 jer ;-).

Dlm kol 10.30 pm balik la. Esoknya sudah mau kerja. Penat seh! Tq again Uncle Id belanja. Katanya kalo dpt bonus nanti nak belanja tempat yg lagi best. Wah...

Last but not least...


THE END ;-).

6 comments:

Nini dear.. said...

wah...best smbutan Hari Ibu ko taun nih kak.....

faerni said...

http://montelkarung.blogspot.com/2009/09/saigon-part-1.html

detail mamat ni kt saigon. banyak gak info!!!

faerni said...

weh, ko go through mamat ni nya blog. ada saigon part 1, 2, 3...
huhuhu!!! best best!!!

zahira said...

emy - ala...biasa2 jer...cuma meriah je skit ;-).

eny - wei...ko buat la note skit. nanti aku go thru blog budak tu

MOMMY NADIA said...

ziqri montel lah ;)
wah pakat ramai2 g Saigon ke?
bestbest!

zahira said...

nadia - berat ziqri dah turun. dia demam last week. k long & eny jer g saigon ;-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails