CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

12 April 2010

Restoran Rebung, Chef Ismail

Hari Sabtu kami ke Restoran Rebung for dinner. Uncle Id belanja ;-).


See the add? Kat situ lar tempatnya Restoran Rebung ni. Masa kami sampai, org tak lar ramai sgt. Chef Mail pon ada. Very the peramah orangnya. Siap amek Ziqri dukung!


Dekat Rebung kitorang makan buffet. Kalo nak order ala-carte pon boleh juga.


Masakan ala-ala kampung. Mcm2 ada. Laksa, bihun sup, goreng pisang, kuih-mueh tradisional, pengat, ABC. Semuanya sedap2 belaka (abes diet aku!).


Kami bergambar dibahagian luar. Ada org karaoke jugak disini. Sambil menjamu selera ada org nyanyi-nyanyi ;-).


Sebelum balik harus lar bergambar dgn tuan punya restoran, Chef Ismail. Sgt lar mesra alam dok melayan customer.

5 comments:

MOMMY NADIA said...

bestnye..
ada jgak plan nak pergi..tp tak pernah smp!
harus pergi ni..enviro nmpk best!!

zahira said...

nadia - mmg best! pegi lar...berbaloi-baloi, hehehe

faerni said...

long, cemana ko letak ad nuffnang tuh kat atas sekali n bawah every post???

zahira said...

eny - ko g kat nuffnang profile ko pastu copy code kat situ. cemana nak letak ko click kat tmpt blogger tu dia ada tunjuk step by step

Rafie said...

Salam Zahira,

Your review looks good.

Have you been here for Ramadhan buffet? Any thoughts about the price?

But generally I think anyone visiting KL should go here and taste authentic Malaysia dishes. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails