CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

17 April 2010

Dalam Perut Ibu

Masa preggy...aku mmg teringin sgt nak tgk mcm mana lar keadaan baby dlm perut. So, we all pegi la ke Chia & Loo Specialist Centre dekat Puchong. Klinik ni recommended by a friend. Photo kat bawah ni taken few weeks before Ziqri lahir.


Doc tunjuk lar kat mana mulut, idung, kaki semua. Siap bgtau baby tgh senyum. Tak pulak aku nmpk, hahaha...Doc kate baby sgt active. Tak duduk diam! Sama lar mcm skrg.


Time buat scan ni lar doc confirmed it's a BOY ;-). Time ni jugak doc bgtau baby kecik. About 1.7 kg jer ;-(. Actually ada byk lg gmbr 3D scan tp cukup lar aku upload 2 jer. Dulu masa lepas buat 3D scan ni mmg ada niat nak upload dlm ni tp Mr Hubby ckp tak payah la sbb takut org boleh tafsir yg bukan2. Now aku upload sebagai kenangan ;-). Lgpon next month Ziqri dah nak 1 yr. Time flies so fast!

Masih lg belom terfikir to get 2nd baby. Tunggu lar dulu. Ada rezeki, Insyaallah. Hope to get baby girl pulak ;-).

2 comments:

Nini dear.. said...

kak....ang kene tmbah askar cepat2...sat g kalo tmbah lmbt2,..ang xlarat nk kejar.. :)

zahira said...

emy - nanti-nanti lar dulu. byk keje skrg. stress!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails