CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

06 April 2010

Ke Jusco Bukit Tinggi

Ari Ahad, kami ke Jusco Bukit Tinggi, Klang. Ada urusan ngan Pn Su. Kalo tidak disebabkan itu, mmg tak sampai lar agaknya ke Jusco Bukit Tinggi ni ;-). Janji ngan Pn Su nak jumpa kol 5 pm. Kami sampai kol 5.30 pm. Biasa lar...janji melayukan. Sib baek time tu Pn Su tgh makan with her family. Idak ler dia bengang tunggu kitorang, hehehe...Setel urusan dgn Pn Su, kami cuci-cuci mata kat situ.

Igt nak carik sandal Nike utk Ziqri. Rupanya kat situ takde butik Nike! Haiya...Nike yg ada cuma kat dlm Jusco. Tapi kasut baby tak ada.


Masuk jusco beli botol susu Avent utk Ziqri. Ada disc. 2 botol Avent 9oz RM76 (after disc). Beli jugak berus basuh botol skali. Itu sajo.

Tiba time makan, Najib nak makan Marrybrown. Tak ada jugak. Susah benar nak carik Marrybrown outlet nih. Jadi kami pergi lar ke Vivo. First time makan kat sini. Sementara tunggu order...


Bagi si kecik ni minum dulu. Abes sebotol susu tu dia minum. Udah ler bawak susu 1 botol saja!


Dekat sini ada WiFi ;-). Hubby ku tgh sebok dok surf internet.


Abes sebotol susu, Ziqri sudah tidak betah dok dlm stroller. Harus lar kena amek dia...Dah boring agaknya dok dlm stroller tuh. Tak boleh nak buat apa. Terikat! Ha...makanan dah sampai...


Choco Brownies Mallows RM8.80 & Mocha Locco with cream RM8.80.


Ocean Discovery RM17.50. Sedap. Mmg cukup utk makan 2 org.


Tropical BBQ chicken chop RM14.90. Kami tersangat lar kenyang nak menghabiskan makanan itu. Mlm sudah tak payah dinner.

4 comments:

faerni said...

ko beli kat vietnam je! lagi byk pilihan.....

MOMMY NADIA said...

Jusco Bkt Tinggi mmg sgt ramai org..tak sukke!
btw, Avent skarng dah ada botol yg BPA free..try yg tu pun bagus,dulu pakai Avent jgak for botol susu,tp lepas kena lecture BPA free,change to MaM..
tp utk ebm,Avent milk container is the best!hehehe

Ziqri pun sodap jgak lah..tgk lengan dia tuh boleh tahan..bila nak tgk Ziqri ni..:)

oo..kasut Nike kan,yg last beli for baby ,jenis strip yg baby suka buka..tak bagus!..
Adam pandai bukak..tgh jalan dah takde kasut,dia cmpk!

Nini dear.. said...

terserlah kesedapannye..abes la jahanam diet ko kak..kemain lemak berkrim minuman ko..kekeke

zahira said...

eny - aku dah order flip flop utk ziqri kat old navy. nanti gi vietnam beli lagi ;-)

nadia - masa kitorang pegi sun tu tak ramai sgt org. avent yg k long beli tu BPA Free. Botol dia color gold skit. Nak tukar botol lain takut puting dia tak sama ngan Avent kang ziqri takmo minum lak. Memilih puting dia nih. Nak tgk Ziqri? Jemput lar kami ke rumah, hehehe...Mmg jenis yg strip tu lar yg k long nak beli. kalo beli kasut kena pakai stoking lagi, hehehe...ni jimat duit tak yah beli stoking, hehehe

emy - mmg sedap...hahaha...mmg susah nak diet camni...cam malas dah nak pikir sal diet nih! buat aku stress jer!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails