CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

08 October 2010

Open house raya tak abes-abes (lagi)

This Saturday will be the last open house for us. Fuh...Byk weh invitation. Hari Sabtu ni ada 3 buah rumah nak pegi. Start dari kol 2 ptg membawak sampai ke malam! Korang ada?


Ok, ni antara open house yg we all pegi. Sumanya dekat umah sedara-mara belah Mr Hubby. Balik dr beraya di Besut, this is the first house we went. Dekat Flora Damansara. Umah Teh.


Mentang2 la kerusi ni empuk Ziqri takmo bangun ok, from this chair!


Ziqri with 1 of his cousins, Sabrina. Suka buat muka pelik2 tak cun Ziqri ni kalo amek gambar! Memang tak suka bergambar betol!


Kami jugak beraya di umah Opah di Ampang Jaya. Sedara belah mak mertuaku.


Aku lupa la ntah bila pegi raya umah Opah ni. Ni kali ke 3 aku dtg sini. Time raya jer baru dtg sini. Selalunya my MIL dtg sendiri tgk Opah.


Agak lama jugak kitorang lepak umah Opah ni. Balik dari umah Opah, aku lupa la kitorang gi beraya kat mana lak. Hahaha...ni la jadiknya bila gambar simpan lama sgt before update! Lantak...


Rumah my MIL pon orang tak abes2 lagi datang beraya. Mmg raya to the fullest betol la diorg nih. Rasanya kalo kat umah aku, cam lepas seminggu raya tu org dah "surut". Meriahnya cuma raya pertama - ketiga je. Lepas tu mcm dah abes raya ;-).

Lain tempat, lain caranya. Tak gitu?

2 comments:

KSWSK said...

wa terpaksa rejek smua open house sbb sok ada kenduri..kena berkampung...

zahira said...

wa - kenduri apa tuh? kenduri kawen bila? ;-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails