CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

12 October 2010

Murah rezeki...

Oooo...bulan Syawal yg lepas tetiba murah betol rezeki aku ;-). Sebabnya? Dpt barang FREE. I likkeee.....!

Antaranya...


Dapat bag kecik yg comel ini...Aku dpt ni masa join giveaway dari blog 3 f's...

Dan jugak, aku dapat produk Elancyl worth RM116.


dan jugak ini...



Dua-dua item ni aku dpt masa join contest The Malaysian's Women Weekly, keluaran July.

Tapikan...dua-dua ni aku tak pakai. Sape nak? Rasa mcm nak bagi orang je. Tp, takkan nak bagi FREE jer kan? Maybe aku nak buat giveaway jugak lah, hahaha...Nak suruh korang buat keje skit baru boleh dpt benda nih. Amacam? Ok tak...:-). (tak payah jawab.).

Aku jugak menang hadiah Saguhati from Impiana. Dapat voucher Hairkunst. Tapi tak pegi redeem lagi vouchernya. So, tak tau how much is the value of it. Kalo dpt hadiah furniture kan bagus...Tak payah beli dah! Voucher ni pon tak tau nak gi collect ke tak.

Tetiba menang ni semua dalam bulan yg sama...Tak sangka betol!

4 comments:

K-Addicts said...

mana gambar rumah baru nya?tak sbr nak tgk ;p

Nini D.. said...

murah rezeki ang kak...

KSWSK said...

rezeki bulan syawal

zahira said...

teh - umah selerak giler. lgpon nothing new dlm umah tu...segan plak nak tunjuk...nanti dah kemas leh la tunjuk...

emy & wa - alhamdulillah...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails