CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

11 October 2010

Belajar buat ....

Hari tu kan...aku pegi belajar buat popcake ;-). Hahaha...tetiba jer gi blajar buat popcake. Apa kes? Saje jer, suka2. Boleh la start biz kan? ;-P. Aku mmg suka baking, cuma dah lamaaaa sgt tak buat. Almaklum la...tak dok umah sendiri kan...

Aku belajar buat popcake with my ex-classmate masa secondary dulu. Tp bukan blajar FREE ye. Berbayar, ok! Nak amek ilmu, kena la kuar duit kan???

Ni la hasil yg aku belajar aritu...


Lollipop cake. Dan jugak ini...


Popcake...Dah lama tak buat kek, mmg keras giler tangan ;-P.

Ok, skrg sape nak order? Jgn segan...jgn malu, :-P. Kalo ikutkan, byk lagi benda aku nak belajar. Tapi takpe...skit2 dulu...

5 comments:

najmi said...

wah best je napok, yg lolipop cake tu mi pernah tgk ada org wat biz gift utk akikah comel ngt, bestnye pandai baking

zahira said...

mimi - hehehe...mmg la best...dlm kek coklat...luar coklat...double choc! sedap! ;-). skrg mmg trend org buat lollipop/popcake utk akikah, wedding...

takde la pandai mana...baru belajar jer, hehehe

K-Addicts said...

salute!!!besday ziqri tahun depan buleh la buat..

aidayani said...

kak long..kalo wat lg..nk ckit..(dgn muka xmalu..hehe)

zahira said...

teh - b'day ziqri kalo rajin mmg nak buat bagi kat budak2 ;-)

aida - nanti k long buat k long bagi kat ilal, ye...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails