CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

14 October 2010

Sanggup tak???

Ini cerita 6hb. Kalo korang tau (ke ada yg tak tau?)...6hb tu...Burger King (BK) ada buat promo where you can buy a whopper burger with just RM1. Ha...tak percaya? Tapi korang kena beli carbonated drink baru boleh beli whopper ngan harga RM1. Max sorang boleh beli 3 whopper. Kalo normal price, 3 bijik whopper tu dah berapa RM kan?

Balik keje aritu, aku ngan lajunya pegi BK kat KL Sentral. Ingat nak join sekaki beli whopper murah. Sekali tengok...

*
*
*
*
*


q skit punya panjanggggg!!!!!!!!!!! Penuh org kat dalam tuh. Terus la tak jadik aku nak join sekaki. Kalo ikutkan hati mmg la nak beli tp sebab aku ada keje lain nak kena balik umah cepat...terus la cancel. Tak merasa nak makan whopper murah!!!

Kalo ikutkan q tu...mau la sejam aku nak kena tunggu turn! So, mengambil keputusan bijak utk pulang ke rumah sajo ;-).

Sape ada pegi promo ni?

2 comments:

MOMMY NADIA said...

hohoho tak tau pun..
tp tak larat nk Q..

zahira said...

nadia - k long pon org yg bgtau...tp mmg tak sanggup nak q. ada certain outlet siap abes lg whopper!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails