CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

18 October 2010

Nasi goreng nama pelik

Ni entry pasal food lagi ;-). Last weekend, kitorang jln2 tesco beli barang dapur. Masa time beli barang tu rasa cam best plak. Y? Sebab dah almost setahun kitorang tak shopping barang2 dapur! Hahahaha...selama ni dok menumpang umah MIL. So, bila kembali membeli barang dapur tu, perasaan adalah "lain"! Tapi skrg agenda beli barang dapur akan jadik rutin bulanan.


Ok, balik dari Tesco, singgah tmpt makan. Mr Hubby plan nak gi makan kat Lagenda 17 (kedai Zainal Abidin Hassan tu) tapi mlm tak bukak rupanya. Cis...melepas aku nak feeling2 masuk restoran tu amek gmbr bagai masukkan dlm blog nih (wakakakaak). So, tak dpt la nak buat food review pasal restoran dia. Next time la.


Bila tak dpt makan kat situ, kitorang terpaksa la carik alternatif kedai lain. So, pusing2 tempat tu, kitorang makan kat sini...


Kalo tak salah aku nama restoran ni Restoran Sempeneh. Pelik betol namanya! Kitorang order...


Nasi goreng Sempeneh. Macam ala-ala nasi paprik la jugak...Dan juga...


Nasi goreng Portugal. Hahaha...nama tak nak kalah! Setiap satu nasi goreng berharga RM8.00. Mahal kan? Ni yg terasa nak menjual nasi goreng jugak ni! Cepat skit kaya, hahahaha...

And kitorang tapaukan nasi goreng portugal lagi 1 utk Hilal. So, makan mlm tu jer dah dekat RM30. Kalo pi pasar mlm beli lauk agaknya boleh buat makan utk seminggu! Membazir kan?

3 comments:

KSWSK said...

mmg polik bonar nama rest tu...pastu mahal bleh tahan..

zahira said...

Wa - tu la nya...kalo sedap sesangat takpe la jugak bayar mahal pon!

Nini D.. said...

redha je la kak....dah nasib nak terkena

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails