CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

26 March 2010

Kerenah budak 10 bln!

Yeay...Arini saya sudah 10 months.


Saya kan...lepas minum susu, saya suka main ngan botol susu tu. Saya golek-golek botol susu masuk bawah sofa.


Lepas tu, saya try nak amek balik botol tu. Tapi...tak sampai lar pulak!


Arrggghhhh...susah lak nak ambil botol tu. Biarkan jer lar...Ibu, nanti nak basuh botol susu carik lar bawah sofa tu yea...

p/s: Itu lar dia perangai Ziqri now. Mmg kalo nak basuh botol dia, carik jer la bawah sofa or bawah meja!

5 comments:

K-Addicts said...

ahahaha...comei la anak sdara cik teh nih...perangai pun mcm abg adam masa 10 bulan dulu. tapi sampai skang pun cik teh kalu nak basuh botol kena cari sampai dalam bakul kain!

zahira said...

Teh - adam pon gitu jugok ko? x sangka ngikut jugak, hehehe

Nini dear.. said...

amboi..pandai dah dia golek2..heheheh....comel kemain rambut dia..ko bwk g perm eh?..kekeke

MOMMY NADIA said...

sgt commey!happy 10 months ziqri!!
adam tk reti golek botol sb dia hang kat nipp mommy dia aje..!!

zahira said...

emy - hahaha...itu original perm ok! aku tak tau lar dia ngikut sape...

nadia - ha...sib baek ziqri isap botol. now dia suka gigit. kalo x abes lar nipp kena gigit!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails