CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

25 June 2009

Ziqri today




# Arini Ziqri dah 1 month.
# Berat dah naik to 2.6kg. Ibu sgt happy. Ibu kena bagi Ziqri minum lagi byk susu so that Ziqri lagi besar :-).
# Skrg sudah pandai nak dukung & diulik dulu b4 nak tido. Ni yg kalo tak sabar nak belikan buaian jer.
# Siang hari Ziqri akan tido sepuas2nya dan mlm dia akan berjaga. Kalo tido pon tido2 ayam jer. Ziqri akan bangun from 3:48am smpi ler pukol 7:00am baru dia tido balik. Huhuhu...mcm ni ler punya gaya, teruk ler ibu bila dah start keje nanti. Harusla aku asik mengantuk jer kat ofis!
# Kalo dia nak membuang air besar, aku kena salin pampers yg baru, baru dia membuang. Kalo tidak, mesti dia resah & gelisah jer or menangis.
# Sudah tak mau susu ibu. Kalo aku paksa bagi dia, dia akan minum skit lepas tu dia nangis!

Itu lar sikit sebanyak perihal Ziqri yg baru umur sebulan :-).

4 comments:

faerni said...

bebudak minum s26 mmg le tak nak susu badan. see Aus! pasnih tanggung le nak membeli. ahaksss...
ko balik sini bila? suh cina keceng siapkan baju aku semua nanti ko bawa le blk sini sekali.

fifi said...

anak ko ni sebjik muka laki ko..

zahira said...

erni - aku tak sure lagi balik bila. bape pasang baju ko tempah?
fidah - ye ke? takde langsung ke muka aku?

sparklemaneh said...

dia xmo dh ke susu bdn?...afif sakan lg ngisap susu gantung..boleh nangeh kalo aku xmo kasik...
btol la...dia mcm muka laki ko..blom nmpk lg mcm muka ko..tunggu skit lg kot..;-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails