CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

28 March 2010

Aquaria KLCC

Semalam kami ke Aquaria. 2nd time for me & first time for my hubby. Saja jln2 sana bawak Ziqri pi tgk fish. Ramai weh org kat Aquaria. Ada discount utk Maybank card member ;-). Some photos taken:

MIL, hubby & ziqri, chik

ibu & ziqri

bagi ziqri makan baby bite (nak suh dia dok diam)

besar giler frog!

punya la kusyuk!

sampai senget2 kepala tgk fish

wahhhh....byknya fish!

dah abes tgk fish...

Keluar dari Aquaria, kami jln2 kat klcc lak.

ayah & ziqri

susu time! mana boleh tinggal...

That's all...6pm kami balik. Ziqri got his Aquaria tshirt from opah & me dpt FM ;-).




3 comments:

MOMMY NADIA said...

best nye g Aquaria..plan nak g jgak..tp rsnye nak kena tgu Adam 2yrs,skrang nih tak boleh focus lama..aritu g zoo,kejap je xcited..or sb panas kut..
neway FM ape ek??

fifi said...

ja,sihatnya baby ko..dan ko pun sihat gak..hehehe
aku rasa baby ko ni tinggi nanti ni..

zahira said...

nadia - ha...sure adam seronok tgk fish nanti. Agaknya pegi zoo aritu panas kot. tu yg tak dok diam agaknya. FM tu fridge magnet ;-). K long kumpul FM. nak penuhkan 1 fridge. now baru penuh bhgn atas, hehehe...

fidah - hahaha...mak ngan anak sehat ek? tu lar mmg nmpk dia ni tinggi. ikut pak su dia.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails