CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

12 June 2009

I'm back!

Salam semua...

Wah...Lama betol aku tak update blog nih. Last update on 25/05. Rasanya ramai yang dah tau...26/05 aku dah bersalin. Kalo ikutkan sticker kat sebelah kanan tuh...aku ada lagi 9 hari b4 my EDD!

I'm now at my mother's house. Berpantang kat sini. Actually ada byk cerita yg aku nak ceritakan & share tapi later lah...Bila "status" dah bertukar nih...Takde masa lak nak ngadap internet nih. Baik aku abiskan masa aku ngan tido sbb mlm kena berjaga. Tido mmg tak cukup lar. Mlm nak tido nyenyak pon tak dapat. Kejap2 kena bangun tengok baby...

p/s: Pada kawan2 yg antar sms wish aku...aku ucapkan terima kasih. Sori lar kalo u all nye sms aku tak reply. Byk sms aku dapat & mcm2 hal yg jadi, kadang2 tak sempat nak reply. Dan pada yg bagi hadiah & duit pada Ziqri, thanks a lot!

3 comments:

Segenit Puteri Bunian said...

mana pic ziqri???mesti dah lain dgn yg mula2 hilal send tuh..

Yours truly said...

zahira, i plan to visit you nanti..might be another 2 more weeks..you will be in apal baper lama ek? hehehe

zahira said...

teh - pic ziqri? ada dlm hp. nanti lar upload...

ayeen - nak datang? datang lar...i'll be here smpi 14/07 rasanya...:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails