CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

25 May 2009

how i feel today...

Dekat ofis, pepagi dah ada org buat aku hangin 1 badan! Bila dah "berangin" tuh mula lar rasa pening kepala. Nafas pon tiba2 rasa tersekat.

Kalo aku gi clinic tadi confirm lar tinggi giler bp aku. Silap2 masuk spital terus!

Ishhh...mmg fed-up betol keje ngan org yg "tak sekolah" nih. Kalo tak cakap, aku gak yg penat kena "sapu" suma keja. Kalo cakap kang, aku gak yg tension sbb mcm cakap ngan tunggul! Penat jer ckp tapi no action taken!

Dah ler ngan kat ofis ada quiz ler bagai! Ingatkan time belajar jer dulu kena jawab2 quiz nih. Time keje pon ada gak. Mcm ler kalo dpt 100% dpt naik pangkat or naik gaji. Itu lar yg fed-up nya keje kat sini. Mcm2 quiz/test kena buat!

2 comments:

Snow Peace said...

Sabo zack...sabo...:)

zahira said...

snow peace - dah lama bersabar sbnrnya...tu pasal lar tulis dlm ni. utk luahkan perasaan yg tgh geram, hehehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails