CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

21 April 2009

I can't resist!



Ahad aritu aku dah shopping barang baby. Tadi kat ofis aku, ada org jual baju2 baby. Aku "terbeli" lak blanket nih. Hajat dihati cuma nak tgk2 jer sbb aku dah beli 2 blanket b4 this. Tapi bila dah pegang2 mcm berkenan lak :-).

Skrg ni mmg kalo tgk brg baby sumanya aku berkenan :-P. Tu belum lagi baby keluar. Dah lahir nanti agaknya, asik dok membeli baju dia jer, hehehe...

2 comments:

Snow Peace said...

Da addicted yer zack...heheheheh..today metrojaya sale tu da stat kan...

zahira said...

snow peace - mmg pun ^_^. A'ah metrojaya sale dah start. I decided to go this weekend, heheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails