CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

26 April 2009

The Latest of ME



This is my latest photo. Berat 68.5kg! Do i look BIG? :-P


LATEST UPDATE: My fren yg standing next tu me udah bersalin mlm tadi @ 28 weeks. Normal delivery wei! She got a baby girl weight 920kg. Teringat lak kat Adam. Agaknya her baby sama besar jer ngan Adam masa lahir dulu. By right dia beza ngan aku about 1 month jer. She expected to deliver on 24th July tapi nak wat camana...babynya dah tak sabar nak keluar :-).





This photo pulak taken at The Itallianies with my ofismate. Time ni kitorang suma kena pakai baju color merah. Lain2 photo...korang tgk jer lak my facebook.

Talking abt facebook, facebook kat ofis aku dah kena block! Sib baik ada internet kat umah...Kalo tak, tak dpt la nak bukak. Lepas ni ntah apa lagi yg diorg nak block pon tak tau lar, sigh...

3 comments:

Segenit Puteri Bunian said...

BIG is good as long as the lil one is healthy..

fifi said...

mmg big ja...
tak sangka aku.. ko sebesar ni

zahira said...

Teh: Masalahnya, bila dah besar camni tak larat nak bawak badan :-)

Fifi: jgn kata ko...aku pon tak sangka aku sebesar nih...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails