CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

27 April 2009

English Style?

Aku ni bab2 home deco ni takde lar reti sgt. Belum terpikir lagi nak deco umah style camana sbb belum ada umah sendiri lagi :-P.

Kalo English style tu minat lar jugak tapi english style ni mesti ada bunga kecik2...pastu background dia selalu color putih. Biasanya english style ni pakai color yg lembut2 lar. Biasanya furniture dia mesti color putih. It looks nice tapi kena keje lebih skit lar...Senang cakap kena rajin lar, sbb english style ni byk pakai bunga.

Bunga nak kena selalu bersihkan. Kalo tak berabuk lar jawabnya. Aku ingat lagi, bunga plastik mak aku, aku amik basuh tapi lepas tu tak gubah balik :-). Tak reti den...

Ini lar antara barang2 yg boleh dikategorikan "english style" yg aku ada. Sumanya hadiah kawen aritu :-P.



jam dinding


set cawan


bekas cincin kawen aku



ni pon hadiah kawen gak :-)


Buat masa ni itu jer la brg yg aku ada. Esok lusa...tak tau lar kot da berkenan ngan style2 yg camni. Tapi kalo tgk koleksi vintage mmg berkenan lar :-).

3 comments:

Segenit Puteri Bunian said...

bila baby dah boleh merangkak, semua nih kena simpan tempat selamat la...

Snow Peace said...

betul..betul..kang abes baby tlg kemaskan brg2 tu nnti...hahahhahahaha..

zahira said...

Teh - bila dah ada baby nanti kena kemas brg2 cara lain la pulok :-)

Snow peace - baby tolong sepahkan :-P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails