CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

09 March 2009

My B'day story

On my b'day aritu, aku kan cuti...So, kitorang >>> aku, wanda, suzi & intan kuar together-gether...

Pagi tu Suzi dtg amik aku kat ofis. Then, we all pegi SKAD amik Wanda. Pastu terus ler ke mamak bekfast. Tq Wanda belanja kitorang roti canai :-).

Lepas bekfast dlm kul 1030 am, kitorang gi Subang Parade. Masuk Parkson, aku terus ler beli handbag LC ni for my b'day :-).






Mmg dah lama aku nak beli handbag yg besar camni...Senang aku nak sumbat mcm2 dlm tuh, hehehe...

Dah pusing2 Subang Parade, jam dah kol 12oo pm. Kitorang pon kuar SP, pegi KJ amik Intan kat ofis. Lepas tu terus ler ke 1U...

Kat sana, Suzi belanja kitorang makan Nando's. Tq Suzi...




Lepas dah makan, round2 1U...& they all shopping sakan, dekat nak kol 5:00 pm, kitorang balik. Smpi umah, hubby hadiahkan aku set Body Shop nih...



lotion, perfume, shower gel & sponge badan



it comes with the cute bag


Tq my dear :-)

2 comments:

mimi's mayonnaise said...

Happy besday to you...

Besday kita pon this month jugak..

Yours truly said...

best tue dpt bday prezzie from hubby tersayang :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails