CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

11 March 2009

baby item

Banyak betol brg baby nak kena beli...

Memula, plan nak beli baby cot camni...





Pastu terpikir lak mana lak aku nak letak baby cot ni as my room kecik jer...

Bila dok surf2 internet, terjumpa lak produk mcm kat bawah nih...




Mcm very convenience jer...Senang nak bawak mana2...





Baby stroller...Should I buy now or later? After the baby born?



Tapi car seat nih mmg kena beli dulu sbb senang hubby nak antar anak umah MIL :-).

* More item at BBStore

2 comments:

Segenit Puteri Bunian said...

baby cot skejap jer buleh pakai. bila baby dah pjg, xguna dah baby cot tuh..

Siti Rohana said...

aah la...baby cot yg kecik portable tu...sat aje boleh pakai...ct rasa saiz dia macam moses basket....selalunye baby boleh pakai untuk 3 bulan aje....pastu dah tak muat...baik beli cot bed...dia terus boleh jadi katil ( todd bed)...tahan lama...bila dia dah beasr...letak katil dlm bilik dia terus...

baik beli travel system terus....senang....carseat n stroller...ct cadang graco..tahan lama...ct pakai utk both my children...still intact...good investment!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails