CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

24 October 2008

Treasure Hunt @ office

This week dept aku, OTC ada buat treasure hunt. Time2 keje dok mencari clue...Abis lar 1 ofis kitorang belek...Actually the purpose of having this Treasure Hunt is for us to get to know each other better...Kalo tak...takat senyum2 jer lar...Nak bercakap tak tau nama...Ha, bila diorg buat xtvt ni at least ada kenal sikit2 budak2 kat sini.




Esok nak pegi Metrojaya Sale kat Stadium Shah Alam. I need to buy new clothes. Especially pants. Walaupon baru 1 month pregnant...Serious...Pants aku semua dah tak muat. Need to do some shopping tomorrow. Sale up to 70% wei...So, jom lar kita ramai-ramai pi serbu Stadium Shah Alam...

3 comments:

wawa said...

wawa da pegi metrojaya warehouse sale tu hari khamis lg..mmg best..perfume ngan kosmatik mmg murah giler..zack beli pe jer?
Congrate da preggy...

Elyena Aziz said...

salam...
hai kak zahira...found ur fotopages before i was directed to ur blog.

ingat lagi tak masa kat sigs dulu, waktu tu akak dalam band, ade sorang prefect rambut keriting minat gile kat akak n kak asnah? tapi dia tak penah bercakap ngan akak2 semer sebab dia rasa dia ugly duckling, bwahahaha....everytime dapat malar hijau, dia mesti suh haryani aka shawn mintakkan autograf dari akak2. well..i am that ugly duckling...i hope u still remember me even tho i m not even as famous as ur "adik angkats" yang lain hehehehe...

so, how's life? been looking forward to keep in touch wif u eversince ur move to tganu. alhamdulillah, thanks to facebook, tergerak hati utk search ur name via google, n here i am.

congrats on ur pregnancy...ade masa jenguk la jugak blog kite kat chendhawan.wordpress.com, but wif no pix attached..unlike urs :D

ok bye for now...


regards,
elyena aziz
ex-SIGS


http://sofea-aufa.fotopages.com

jeff said...

>> mahu kucar kacir kalau buat treasure hunt dalam office...:D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails