CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

16 October 2008

Never ending story

at lrt platform, kelana jaya

Arini b'cos of the lrt prob...aku dah missed bus to work. Terpaksa naik cab. Tension betol! LRT ni kalo 1 ari xde prob tak sah. Mcm2 prob lar they all nih. Train prob...machine touch & go prob...Aircond rosak...Menyusahkan org betol! Lagi sakit hati bila kita complaint...buat bodoh jer...Buat tak layan jer! Hangin 1 badan! Public transport kat M'sia ni mmg worst!

Aku penah stay kat Singapore for 1.5 months. Mmg tiap2 hari pegi keje naik bus & MRT. Tak penah sekali pon ada problem. Bus service pon mmg tip top. On time! Kesimpulannya, apa yg aku alami kat sini...tak penah terjadi kat Singapore.



Satu lagi prob...jam. Ini mmg tak boleh nak elak lar...Asal ujan jer jam...Asal ada accident jer jam...Smlm ujan teramat lar lebatnya...Jln mmg jam lar...Aku sampai umah dah almost 8 pm. Nasib baik lar my hubby ngan baik hatinya tolong masak sbb dia sampai umah awal. So, takde lar aku penat sgt :-).

Ok, sekian lar bebelan aku utk arini...

4 comments:

sinchan266 said...

hehehehe..
ok lar tew..dugaaann
sib baik setakat yg aku naik komuter & monorail x wat hal lg

sinchan266 said...
This comment has been removed by the author.
<< jeff >> said...

>> jam tu dah macam satu kelaziman especially di kl...
>> sebab tu kian aman semenjak pindah ke melaka ni...:-d

fifi said...

pergh..mcm tu hari2.. mau migrain aku nanti...
nasib ler kat jb xde lagi cam ni..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails