CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

14 October 2008

open house, MC

Byk sungguh org buat open house last weekend. Sat, Sun mmg ari aku full ngan open hse umah sedara-mara belah hubby...Open house kwn2 tak dpt lar aku nak join...Ye lah, kena utamakan sedara-mara dulu, tak gitu? Lgpon ni lar baru first time aku nak berkunjung ke umah diorg...

Biasa lar, kalo dah open house tu mcm2 makan...Semuanya makanan berat. Sudahnya...perut aku meragam lar!



Smlm aku MC sbb food poisoning! Penat rasa...asik ulang-alik ke toilet jer...



Smlm 1 hari dok umah...aku menghabiskan masa ngan tgk Prison Break. Pinjam DVD ni from Hafiz...Itu pon tak abis lagi Season 1. Mmg nest lar layan cite nih...Hubby aku balik mlm tu pon aku dok layan lagi cite nih, hehehe...

This weekend ada lagi jemputan open hse...Sampai ujung bulan ni pon ada gak yg menjemput...Fuh, mmg raya sakan lar aku tahun nih...

2 comments:

Anonymous said...

Sinchan-
hahahha..raya jgn x raya
abih tu bila mase aku bole g umah ko ni???

<< jeff >> said...

>> penangan hari raya...:D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails