CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

03 March 2011

Chinese Muslim Restaurant lagi!

28 Feb aritu b'day Ayah Su. So, mlm tu we all belanja dia makan. Memula tny dia nak makan mana dia kate tak kesah lah...so, decided pegi makan dekat Homst Restaurant dekat Seksyen 13 sana.

Ramai jugak org makan kat sini. Kalo ramai org, harus la sedap kan?

Tanya b'day boy nak makan apa...dia order ni jer...


Mee tom yam ngan teh o ais limau! "Humble" giler! Kuah tom yam ni sedap. Pekat & cukup rasa!


Mr Hubby makan nasi goreng ketam. Licin dia makan. Sedap katanya. Aku?


Minum ribena special saje. Hahahaha...diet! Actually bukan diet...udah makan nasi kat umah mak mentua. Takkan nak makan lg kan? Pastu komplen asal tak kurus...Ha...paham2 sendiri la!

Side orders  kitorang amek...


chicken wings & fried wantan. Chicken wings tu rupa jer nmpk buruk tapi rasa sedap. Rasa cam rempah kari gitu. Fried wantan boleh tahan tapi berminyak sgt.

Overall...sedap jugak food kat sini.

Nota kaki: To the b'day boy...Happy b'day :-P.

2 comments:

MOMMY NADIA said...

Happy belated birthday En Hilal..
bp dah umur Hilal skrang ek??

bagus, sgt humble b'day boy..jimat kos kaklong dia..
kalau bdka2 ni pantang kata blanja..order ngalah toke!

aritu kawan nadia ada promote jgak tempat ni, behind tesco dak?
bila nak pi rase ni???

zahira said...

Nadia - umo ilal 23 thn ;-).

tu la nya...kitorang dah siap prepare bawak duit seratus dua kot la dia nak siakap steam ke, butter prawn ke...skali mintak tom yam jer...hahahaha...jimat duit!

a'a kedai ni yg kat tesco extra tu...ada la nmpk a few kedai makan kat situ...nanti nak try kedai lain plak...

gi la try nadia...sedap gak...tgk family sblh kitorang makan sampai RM400! order shark fin kot, hehehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails