CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

26 March 2011

Tak kena dgn selera

Balik dari Putrajaya lepas tgk hot balloon tu kitorang singgah kat Empire. Hajatnya nak belanja diorang makan kat Chilis.

Masa kitorang sampai Chilis mmg full house la. Waiting list kena tunggu 40 mins! Masa tgh dok nunggu meja tu skali ada abg ni dok keluar masuk dlm Chilis. Pastu dia komplen ckp meja byk kosong tapi diorang tak nak bagi org duduk! Bila dah bengang, abang tu terus la suh waiter panggil Manager! Aku yg dok sebelah tu diam jer la. Kalo ikutkan mmg tak logik la. Meja byk kosong tapi asal tak bagi org duduk? Manager dtg...abang tu tny la asal tak bagi dia duduk? Manager tu ckp sbb order lambat nak siap. Kalo bagi abg tu duduk kena tunggu 1 jam utk food! Abg tu tny dah tu tak boleh dia duduk & order air dulu? Hahaha...manager pon ngok! Ntah apa motif makanan lambat siap tak mo bagi customer duduk! Bila aku dgr jer food nak kena tunggu 1 jam...tak kuasa la heh nak nunggu! Yg duk tunggu pon ramai lagi. So, ajak la they pi makan kat Italiannies.


Kalo ikutkan mmg tak puas ati la nak makan kat sini. Sbb niat asalnya nak belanja diorg kat Chilis tapi nak buat mcm mana kan...Nak gi makan kat Ole-ole Bali org pon ramai dok beratur! Kang berjam plak lagi nak kena tunggu! So, pasrah jer la masuk Italiannies. Actually aku tak berapa nak suka makan kat sini ;).

Kat sini kitorang makan...


Roti ni diorg kasik free...Mmmm...sejuk rotinya. Tak sedap! Hahaha...

Kitorang order...


Quatro platter. Yang sedapnya cuma sotong goreng ngan bawang goreng tu jer! Yg lain...tak sedap!


Lepas tu makan Smoked Salmon Pizza. Haiyo...pizza ni pon tak sedap! Rasa cheese jer lebih. Kalo ikutkan suma makan takde rasa! Rasa cheese jer lebih. Pizza Hut, Dominos Pizza & Canadian Pizza lagi sedap lah!

Hilal cakap makan tak kena ngan selera, hahaha...Maklum lah dah biasa makan nasi ngan budu, ikan kering mana nak rasa sedap bila terlebih makan cheese!

Abes makan, balik umah masing2 rasa pening & loya! Byk sgt makan cheese, muahahaha...

Nota kaki: Rasa tak puas ati belanja tapi makan tak sedap!

3 comments:

♥♥LiSsA♥♥ said...

fuhhh.
nmpk cm sodap je:P

♥♥LiSsA♥♥ said...

fuhhh.
nmpk cm sodap je:P

zahira said...

Lissa - nmpk jer sedap tapi rasa kureng ;(.

tapi sape yg suka Itallianies maybe suka la kot makan benda tu ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails