CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

04 March 2011

Love U So Much...


Hari ni b'day my mom yg ke 54 tahun. Happy b'day mok!

Sebagai anak...aku cuma harapkan my mom happy & sehat sentiasa. Tahun ni Insyaallah dia akan mengerjakan Haji. Aku doakan semoga dia mendapat haji yg mabrur. Impian nak buat haji bersama arwah bapak tak kesampaian. Kalo ikutkan mmg dah lama my mom berhajat nak buat haji...& arwah bapak ada izinkan dia pegi dgn sedara kitorang tp my mom tak nak sbb nak pegi dgn dia tapi nmpknya hajat dia nak buat haji dgn suami sendiri tak tercapai jugak. Apa pon aku happy sebab hajat dia tercapai jugak nak buat haji. Semoga semuanya dipermudahkan Allah.

Sejak dah solo ni ingat senang la nak ajak dia dtg sini tp skrg dia sibuk ngan kursus haji pulak. Dia actually berat nak tinggalkan rumah lama-lama if dtg jalan rumah kitorang. Lgpon kalo dtg sini byk aktiviti yg dia tak boleh buat mcm kat kampung. Dok sini mcm terkurung jer...If kat kg boleh la dia gi ngajar ngaji. Mlm boleh solat jemaah Maghrib & Isyak kat surau.

Lagipon dia kate "lemas" dok umah kitorang. Mcm terkurung jer, hahaha...Kalo kite pon mesti kite selesa duduk umah sendiri kan? Aku rasa mcm tu la yg my mom rasa. That's why la bila ajak datang sini dia macam keberatan jer. Tapi tak tau la maybe lepas my bro kawen dia senang sikit nak tinggalkan umah sbb dah ada org jaga. Hopefully la.

Nota kaki: Tunggu bila la my mom nak "berkampung" at my house pulak. Sejak pindah baru skali jer dia dtg. Tu pon dtg kejap jer.

3 comments:

Nini D.. said...

makcik...Happy Birthday!!

K-Addicts said...

mok epi besday!!!udin xbagitau pun.mesti tak ingat la tu. semoga mok panjang umur, sihat tubuh badan dan dapat pergi haji tahun ni dengan selamat dan balik pun dengan selamat. amin.

zahira said...

emy - mak aku kate tq, hahaha

teh - b'day mok 4/3 ;-)...dia lupa lar tuh.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails