CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

01 September 2010

Horray...Horray...Horray!!!!

Aku sgt happy arini. Sgt teruja! Mood raya tolak tepi skrg nih. Wah...seronoknya...Nak tau kenapa seronok sgt???

Sebabnya....


Dah dapat kunci Indahria. Yahoo!!! Dah boleh pindah. Seronok sgt tak terkira. Mana tak seronoknya...6 bulan tunggu wei! Jenuh.

Akhirnya...dapat jugak kitorang pindah umah sendiri! Tapi idak ler nak pindah skrg. Lepas raya la. Bulan2 puasa ni mana larat nak angkat barang kan. Kalo angkut pon...yg kecik2, ringan jer.

Last year, lepas raya pindah. This year, lepas raya pon pindah lagi. Hopefully this will be the last (for the time being). Kalo ada rezeki nak pindah umah baru (yg lebih besar) maybe lambat lagi la kot. For now, will be staying here.

Me rasa seronok sgt. At last dpt jugak duduk rumah sendiri. Alhamdulillah, syukur. Lepas ni kalo nak beli barang pon dah tak payah pikir nak pindah2 lagi.

My bro will be staying with me. Senang skit. Kesian dia skrg dok sorang2. Oh, Udin pon if ada meeting kat sini tak payah dok hotel lagi. Boleh la tido kat umah. Dekat jer ngan Uitm tu!

Tapi dlm seronok tu ada jugak peningnya...pening memikirkan nak renovate rumah (mcm la duit byk nau!). Oh duit...Tgk la...buat jer la apa yg termampu. Yg lain2 tu later boleh touch up.

4 comments:

K-Addicts said...

weeee!!!!congrats!!!

wah ziqri naik umah baru dulu dari adam ye. nanti jgn lupa taruk grill sampai ke siling..kids are unpredictable kan..

soka!soka!soka! cheh, cik teh pulak over seronok ziqri naik umah baru.

zahira said...

teh - tq...umah tu mmg dah ada grill. standard grill. dah selamat duit tak yah fikir nak pasang grill lagi ;-)

MOMMY NADIA said...

welcome new neighbour ;)

zahira said...

nadia - tq..tq..tak sabar nak dok umah sendiri!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails